Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Олевської міської ради “Про затвердження Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю, проведення ярмарків та виставкової діяльності на території Олевської міської територіальної громади у новій редакції”

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Олевська міська рада оприлюднює проєкт регуляторного акта: “Про затвердження Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю, проведення ярмарків та виставкової діяльності на території Олевської міської територіальної громади у новій редакції”.

 

Проєкт  регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу розроблено відділом економічного розвитку, транспорту, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради, розміщено на офіційному сайті міської ради http://olevsk-gromada.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до даного проєкту регуляторного акта приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня їх оприлюднення за адресою: 11001, вул. Свято-Миколаївська, 4, м. Олевськ, Житомирської області (загальний відділ ) або в електронному вигляді на e-mail: olevsk_miskrada@ukr.net.

Проєкт рішення та акт регуляторного впливу

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту