Управління соціальної політики Коростенської районної військової адміністрації оголошує конкурс дитячих малюнків «Ментальне здоров’я – очима підлітків»

Оновлення: В зв’язку з переходом частин навчальних закладів Коростенського району на дистанційну форму навчання та за проханням територіальних громад, організаційний комітет по підготовці та проведення районного онлайн конкурсу малюнків «Ментальне здоров’я – очима підлітків» прийняв рішення продовжити строк прийняття робіт до 15.00 год. 12 лютого 2024 року.


Мета конкурсу – привернути увагу підлітків на важливість ментального здоров’я. Повноцінно радіти життю, керувати емоціями.

Учасниками конкурсу є діти шкільного віку (10-17 років), які проживають у Коростенському районі.

Роботи будуть оцінюватися за такими критеріями:

– відповідність та повнота розкриття теми;

– творчий підхід, креативність, оригінальність;

– охайність роботи та старанність.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи на окремій табличці (етикетці) зі щільного білого паперу розміром 9*12 см. друкованим текстом зазнається: ПІБ, вік, контактний телефон, домашня адреса конкурсанта та коротенька розповідь про свою сім’ю (2-3 речення).

Конкурс проводиться з  22 січня 2024 року.

Роботи направляти за адресою: м. Коростень, вул. І. Франка, 5; каб. №11 (Відділ підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціальної політики Коростенської райвійськадміністрації) в строк до 15.00 год. 01 лютого 2024 року.

Остаточне визначення переможців відбудеться колегіально, організаційним комітетом до 06 лютого 2024 р.

Всі роботи, які приймають участь у конкурсі авторам не повертаються, рецензії на них не видаються. Роботи які надійдуть після закінчення встановленого терміну організаційним комітетом не розглядатимуться.

Організатор конкурсу має право одноосібно змінювати умови конкурсу та вносити зміни в порядок нагородження переможців.

Конкурсанти при направленні конкурсної роботи дають згоду на збір та обробку персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних», погоджуються на безоплатне розповсюдження та розміщення конкурсних робіт, зокрема і в мережі Інтернет; ознайомлені з цим Положенням, погоджуються з його умовами та визнають результати Конкурсу.

Наданням роботи на Конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами, а також згоду на публікацію конкурсної роботи без будь-яких претензій щодо авторського права.

Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та подарунками.

Організатором конкурсу передбачені I, II та III призові місця.

Для забезпечення підготовки та проведення конкурсу в установленому порядку можуть залучатися благодійні внески та інші джерела, не заборонені чинним законодавством України.

Грошові еквіваленти призів не виплачуються.

Запрошуємо взяти участь у конкурсі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту