В Олевську відбувся благодійний концерт «Птахи надії»

Міський голова Сергій Лисицький відвідав благодійний концерт «Птахи надії», який відбувся 17 лютого в Олевському Центрі дитячої та юнацької творчості.

В концерті взяли участь Олексій Буднік, Творче Об’єднання По Цимбалам та народне аматорське естрадне тріо «Forte». Хореографічний супровід забезпечив наш місцевий зразковий колектив «Сузір’я».

Мета заходу – зібрати кошти для придбання квадрокоптера Mavic 3 для 72 окремої механізованої бригади. Для цього виконавці влаштували серію концертів Житомирщиною. За інформацією організаторів, в Олевську на цю благородну справу вдалось зібрати близько 23 тисяч гривень.

Цього ж дня в Олевському ЦДЮТ відбувся благодійний ярмарок, для якого вихованці Центру підготували смаколики, а також власноруч виготовлені іграшки, прикраси, декор, написані картини.

Долучився до ярмарку й міський голова Сергій Лисицький, який придбав картини вихованців зразкової студії образотворчого мистецтва  «Веселка», а також солодощі, які пізніше передав дітям, учасникам концерту.

На благодійному ярмарку вихованцям ЦДЮТ вдалось зібрати 10 тисяч гривень для наших військових.

Дякуємо всім учасникам за благодійну справу та допомогу Силам оборони України! Разом до перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту