Повідомлення про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по здійсненню операцій із збирання та перевезення ТПВ від багатоквартирних житлових будинків та на підприємствах, в установах, організаціях

Олевська міська рада повідомляє про те, що відповідно до рішення виконавчого комітету ради від 30.01. 2024 р. № 35 створено конкурсну комісію для проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по  здійсненню операцій із збирання та перевезення твердих побутових відходів від  багатоквартирних житлових будинків та на підприємствах, в установах, організаціях в Олевській міській територіальній громаді. 

Відповідно до законодавства України – до складу конкурсної комісії можуть залучатися (за згодою) представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення, а також посадові особи відповідного органу місцевого самоврядування та/або виконавчої влади.

Особи, які бажають взяти участь в роботі даної конкурсної комісії, мають повідомити голову конкурсної комісії про цей намір не пізніше 06.03.2024 року в довільній формі шляхом подання особистої заяви, або повідомлення на електронну пошту Олевської міської ради.Місце подання заяв та повідомлень: 11001, Житомирська обл., Коростенський район, м. Олевськ вул. Свято-Миколаївська, 4, електронна адреса: olevsk_miskrada@ukr.net.

Контактна особа – Торгонський Олексій Іванович – начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та цивільного захисту населення виконавчого апарату міської ради тел: 0688949890.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту