Оголошення про формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності у Олевській міській раді

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування», Олевська міська  рада  формує склад Координаційної ради  з питань утвердження української національної та громадської ідентичності (далі – координаційна рада).

Координаційна рада є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяє координації діяльності суб’єктів відносин  у зазначеній сфері на території громади.

Персональний склад координаційної ради формується за пропозиціями підприємств, установ, організацій, інститутів громадянського суспільства.

До складу координаційної ради може бути делеговано не більш як по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства, у тому числі громадського об’єднання ветеранів війни та місцевих медіа.

Строк повноважень складу координаційної ради становить два роки.

Члени координаційної ради беруть участь у її роботі на громадських засадах.

Листи із пропозиціями щодо кандидатур  до складу координаційної ради із зазначенням ПІБ, посади, контактного номера телефону, електронної адреси подаються в електронній формі на електронну адресу: olevsk_miskrada@ukr.net до 31.03.2024 року включно.

Контактна особа: Алла ГАВРИЛЮК, тел.0676066081

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту