Вихованки Олевського ЦДЮТ представлятимуть Житомирщину на всеукраїнському рівні

Олевський Центр дитячої та юнацької творчості виховує справжні таланти, розвиваючи обдарованих дітей у різних галузях мистецтва.

І це приносить свої плоди – одразу дві вихованки Олевського ЦДЮТ вибороли звання абсолютного переможця в обласному етапі виставки-конкурсу та представлятимуть Житомирщину на всеукраїнському рівні.

На початку березня відбулась XXIІI обласна виставка-конкурс «Космічні фантазії». Конкурсанти представили свої творчі авторські роботи, що у художній формі відтворюють реальні космічні явища чи події, фантастичні сюжети та образи, уявлення автора про космічні процеси у Всесвіті, розвиток Землі, інопланетних систем та позаземних цивілізацій.

Цьогоріч до конкурсу долучилися понад 100 учасників.

У двох із шести існуючих номінаціях перемогли з максимальною кількістю балів дівчата з Олевської громади – вихованки зразкової студії образотворчого мистецтва «Веселка».

В номінації «Образотворче мистецтво» перемогла учениця 10 класу Кишинського ліцею Анастасія Ковальчук.

В номінації «Фото-, відео-  та кіномистецтво» перемогла Леся Існюк, учениця 9 класу Олевського ліцею №1. Відео можна подивитися за посиланням.

Наставниця обидвох переможниць – Тетяна Басюк.

Щиро вітаємо юних талановитих вихованок Олевського ЦДЮТ та бажаємо успіхів у наступному етапі конкурсу! А наставниці – ще більше натхнення та нових перемог!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту