29 березня відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 29 березня, відбулось засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. Загалом було розглянуто 36 питань.

Одноголосно було вирішено надати одноразову матеріальну допомогу 28 жителям громади. Більшість громадян звернулися за допомогою на лікування. Загальна сума виділеної допомоги становить 64 тисячі гривень.

Виконком порушує клопотання перед  Коростенською районною державною адміністрацією про представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 37-ми річної жительки міста Олевськ. Жінка народила та виховала до восьмирічного віку 5 дітей.

Розглянуто також питання визначення величини опосередкованої вартості оренди житла на території Олевської громади на одну особу за I квартал 2024 рік. Згідно розрахунків, з урахуванням мінімальної норми забезпечення житлом у житловому будинку, величина опосередкованої вартості оренди житла на одну особу становить 228,69 грн.

Серед інших також розглядались питання про затвердження висновку органу опіки та піклування, надання статусу дітей, які постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту