Повідомлення від Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури

27.03.2024 близько 18 години в Олевській громаді на автодорозі сполученням Хочине-Сущани відбулась дорожньо-транспортна подія, в якій троє травмованих.

        Встановлено, що 34-річний житель громади, будучи в лютому 2024 року судимим до позбавлення волі перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не врахував дорожні умови та обстановку, не впорався із керуванням мотоциклом «Lifan», без реєстраційного номеру та допустив зіткнення з бетонними плитами. В цей час на мотоциклі знаходилося ще двоє пасажирок.

       Унаслідок ДТП молоді жінки віком 22 та 32 років отримали травми, які є тяжкими та становлять небезпеку для життя та здоров’я. На даний час перебувають в реанімаційному відділенні Олевської лікарні.

       Керманич транспортного засобу перебував в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив відповідний тест (2,3 проміле).

      Зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

       Досудове розслідування здійснюється слідчими ВП №2 Коростенського РУП за процесуального керівництва окружної прокуратури.

       На даний час вирішується питання щодо обрання горе водієві запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За скоєне правопорушення Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту