З Днем Соборності України!

Наприкінці січня Україна відзначає важливе свято для кожного громадянина своєї держави – День соборності. В цей день рівно 100 років тому було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Українці у спільному пориві об’єдналися під єдиними знаменами.

«…Здійснилися віковічні мрії, для яких жили і за які вмирали найкращі сини України. Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна республіка. Віднині український народ увільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об’єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної, незалежної української держави, на добро і щастя українського народу», – йдеться в Універсалі Директорії.

І до сьогоднішнього дня для українців важливо те, що ми є єдиним народом, який має унікальну історичну та культурну спадщину, солов’їну мову, самобутні традиції та вільний дух.

Нехай любов до рідного краю та своєї держави згуртовує нашу велику, сильну громаду для здійснення спільної мети – процвітання та благополуччя України!

Слава Україні!

З найкращими побажаннями,
голова Олевської ОТГ                                       Олег Омельчук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту