Колектив Олевського лісгоспу став на захист директора

 

“Трудовий колектив має працювати злагоджено та стабільно,  працівники повинні  почуватися захищеними і впевненими в завтрашньому дні – за таких умов виконуватимуться виробничі завдання та будуть досягнені гарні результати в роботі,” – на цьому наголосив перший заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар при зустрічі з трудовим колективом державного підприємства «Олевське лісове господарство» в ході робочої поїздки на Житомирщину. Думку керівництва підтримав і перший заступник начальника Житомирського обласного управління лісового та  мисливського господарства Роман Ільїн.

На жаль, на сьогодні мікроклімат в колективі не зовсім сприятливий. Все почалося відтоді, коли директору Олевського лісгоспу Олександру Бондарчуку призначили заступника. Ще тоді колектив почав дивуватися новій посаді,  якої ніколи в лісгоспі не було. А згодом і людині, яка зухвало ставилася до підлеглих та, навіть, погрожувала. Дивіться відео зустрічі.

Колишній заступник директора, звільнений з роботи за порушення внутрішнього розпорядку, не бажає полишати посаду і пише скарги у різні інстанції. Страждає ж від цього колектив, тінь падає і на керівника лісгоспу.

Отож, Володимир Бондар зустрівся з працівниками підприємства, щоб почути їх думку: чи на своєму місці директор, чи добросовісно виконує  свої обов’язки, чи вміє він організувати колектив, чи є стабільність у роботі підприємства, чи, можливо є і якісь нарікання на нього.

Колектив  та профспілкова організація одноголосно підтримали свого директора, запевнивши Володимира Нальковича, що керівник підприємства  керує професійно, підприємство працює стабільно, розвивається, зарплата виплачується, заохочення працівники мають, всім забезпечені тощо. Натомість, роботи колишнього заступника вони і не бачили, як це не прикро, бо той до справ лісгоспівських фактично не брався.

Лісівників підтримав голова Олевської районної ради Віктор Троц, зауваживши, що за керівництва нинішнього директора лісгосп працює стабільно, вчасно сплачуються податки, виплачуються заробітна плата, районна влада має з боку лісгоспу і підтримку,  і розуміння.


Аби відкинути всі спекуляції, розмова тривала за відсутності директора, а щоб прийняти зважене та єдино правильне рішення, Володимир Налькович уважно вислухав кожного, хто хотів висловитися. Хочеться вірити, що думку колективу візьмуть до уваги і подібних випадків більше не трапиться, а підприємство продовжить стабільно працювати.

Підготовлено за матеріалами прес-служби Держлісагентства

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту