«Я ЛЮБЛЮ ОЛЕВСЬК»: в місті з’явилось нове місце для фотосесій

На фото (зліва направо): п/п Микола Мирончук, пастор церкви “Осанна” Григорій Мирончук, Яків Мирончук, Микола Гергало, п/п Петро Мирончук, п/п Петро Петрович. Фото спонсорів та тих, хто долучився до встановлення скульптури

Нову фотозону з популярним написом «I Olevsk»  встановили в центрі Олевська. Такі локації є традиційними, і розміщенні у багатьох містах України та світу.

Подарунок місту на День Незалежності зробила церква «Осанна», в особливості Яків Мирончук та Микола Гергало. Установку забезпечили Петро, Микола та Григорій Мирончуки, Петро Петрович. Коштувала така конструкція 43 тисячі гривень. Олевська міська рада дякує  за гарну ідею та її втілення.  

Жителі ОТГ, особливо молодь,  позитивно сприйняли новинку. Відтепер гості міста та його жителі можуть зробити фото або ж селфі на згадку про Олевськ. Зробив фото на фоні літер і міський голова.

Прохання до любителів селфі не вилазити і не сідати на букви напису, вони виготовлені з пластику і не витримують людської ваги (до 5 кг). А ще будьте обережні, вони встановлені на металеві штирі, при руйнуванні може статися непередбачуване. 

P.S. Однак не можна не згадати і черговий акт вандалізму. Букву «Л» вже встигли розламати. Особу, яка це вчинила, затримано і  допитано працівниками поліції. Нею виявилась дівчина 1995 р.н.  із с. Жубровичі. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту