Погодження кандидатури головного лікаря та інші питання виконкому

3 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, на якому було розглянуто та прийнято 23 проектів рішень.

Погодили нового головного лікаря Олевської центральної лікарні

Першим рішенням виконавчого комітету було погодження Казюка Олега Васильовича на посаду головного лікаря Олевської центральної лікарні. Відповідний контракт має бути підписаний терміном на 3 роки. Члени виконавчого комітету проголосували одноголосно «за». Більш детально читайте згодом на нашому сайті.

Матеріальна допомога громадянам Олевської ОТГ

До Олевської міської ради звернулося 32 жителя Олевської ОТГ з проханням виділити матеріальну допомогу на лікування, ліквідацію наслідків пожежі, поліпшення побутових умов, поховання рідних та реставрацію пам’ятника, зруйнованого стихією. Члени виконкому підтримали даний проект рішення одноголосно. Крім того, учаснику проведення антитерористичної операції на сході України виділили грошову допомогу на лікування на умовах співфінансування (50%).

Встановлення розміру пайової участі

5 замовникам будівництва було встановлено пайову участь на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в розмірі 10% від кошторисної вартості будівництва, загальною сумою 30 412,4 грн.

Нові рекламні місця в Олевську

На виконавчому комітеті було прийняте рішення надати дозвіл ТОВ «Фалькон Пауер» на розміщення білбордів по вул. Свято-Миколаївській (3шт.), вул. Промисловій (2 шт.) і вул. Олевської республіки. Крім того, було дозволено встановити 2 рекламні щити одному приватному підприємцю по вул. Пушкіна, 2 та 13-в.

Мати-героїня

За поданням в.о. старости села Майдан Кравчук Олени Адамівни, виконавчий комітет порушив клопотання перед Президентом України про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Майдан  – Туцькій Євгенії Петрівні, 1977 року народження. Жінка народила та виховала до 8-річного віку п’ять дітей.

Облік безхазяйного майна

Олевською об’єднаною територіальною громадою було взято на облік незавершене будівництво їдальні в селі Лопатичі по вул. Гагаріна, 61д, з метою встановлення в подальшому власника цього майна та не допущення його знищення, так як даний об’єкт не будується та знаходиться у занедбаному стані. Площа приміщення – 265,6 кв.м., висота – 4,4 м. Наразі будівництво завершене тільки на 28%.

Утворилося нове ОСББ

Рішенням виконавчого комітету Олевської міської ради було утворено нове об’єднання співвласників багатоповерхового будинку за адресою: м. Олевськ, вул. Івана Франка, 1. Щодалі більше громадян надає перевагу утворенню ОСББ – окрім його загальновідомих переваг, в Олевській міській раді існує Програма підтримки ОСББ, завдяки якої можливе співфінансування необхідних ремонтних робіт багатоквартирного будинку.

Дивіться також відео виконавчого комітету Олевської міської ради від 03.10.2017

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту