Концерт музичної школи в ритмі танго

Олевська музична школа відсвяткувала День музики в ритмі танго. Запальний настрій панував у концертному залі навчального закладу, адже всі 17 заздалегідь підготовлених номерів були присвячені знаменитому пристрасному танцю.

Викладачами музичної школі були виконані твори сучасних композиторів і класиків. Також прозвучали композиції з відомих радянських кінофільмів «Законный брак» та «Весёлые ребята», а також з американського фільму «Запах жінки» з легендарним Аль Пачіно у головній ролі.

Під кінець заходу начальник відділу культури Олевської міської ради Ірина Кльоц вручила грамоти Денису Ничипорчуку, Анжелі Талах і Тетяні Нестерук за сумлінну творчу працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у естетичного виховання учнів та з нагоди Дня музики.

Через декілька днів викладачі Олевської музичної школи відправилися з концертом до Нових Білокорович. Місцеві діти радо зустрічали талановитих олевчан та подарували їм корзину квітів. Ірина Кльоц вручила грамоту викладачу по класу бандури Кравченко Ірині Юріївні. Тамара Кузьмич, директор Будинку культури, подякувала викладачам за організований концерт.

Олевська музична школа завжди творчо підходить до організації своїх заходів. Окрім звичних звітів різних відділів школи, часто в приміщенні навчального закладу відбуваються творчі вечори та інші концерти. Крім того, залучається все більша кількість музичних інструментів. Наразі в Олевській музичній школі можна навчитися грати на фортепіано, скрипці, баяні, акордеоні, трубі, саксофоні, гітарі, ударних та навіть на бандурі. Тому в музичній школі м. Олевська навчається вже близько 120 учнів.

P.S. Музична школа висловлює подяку Олевській міській раді, в особі Омельчука О.В., та відділу освіти, в особі Левченка В.П., за допомогу в організації поїздки в смт. Нові Білокоровичі.

 













Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту