Олевська музична школа презентувала музичний спектакль

26 жовтня Олевська музична школа презентувала музичний спектакль «Чемпіон» (сценарій В. Степанов, музика В. Пікуль). Постановка організована в рамках дитячого музичного театру директором школи Тетяною Тимків та викладачем Тетяною Данюк.

В постановці брали участь учні музичної школи: Нікіта Гілюк (в ролі Зайця), Аліна Градова (в ролі Білки), Дарина Сорока (в ролі Лисиці) та Даніїл Дідус (в ролі Їжака). Дану виставу готували всього два місяці – це рекордно малий проміжок часу для підготовки.

На виставу приїхали викладачі Лугинської, Хорошівської, Грозинської та Коростенської музичних шкіл. Викладачі Олевської музичної школи ділилися  досвідом створення та управління музичним театром.

Незабаром, 2 грудня, на Олевську музичну школу чекає дебют – вперше в історії школа з периферії презентуватиме музичний спектакль на Житомирському обласному семінарі. Зазвичай в ньому беруть активну участь школи мистецтв. Олевчани з початку навчального року розпочали підготовку, вони будуть презентувати можливості музичного театру в естетичному вихованні  та його вплив на розвиток особистості учня Олевської музичної школи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту