Лікарняні ліжка для відділення реанімації

10 листопада для реанімаційного відділення Олевської ЦРЛ привезли допомогу у вигляді трьох функціональних лікарняних ліжок з автоматичним регулюванням положення та матрацами до них. Привіз їх пастор церкви ЄБХ смт Ємільчине Валентин Нидзельський, до якого з відповідним проханням звернувся заступник міського голови Яків Осипчук. Декілька років Валентин організовує в Олевську літні табори для дітей малозахищених соціальних верств, тому місто йому знайоме.

Гуманітарний вантаж привезений із-зі кордону до іншого регіону, заодно випала можливість декілька ліжок привезти і до Олевська.

Ліжка, з яких двоє на пульті, а третій – механічний,  одразу почали перевіряти на справність завідуюча відділення Мухаровська Л.Ф. та медперсонал. Розповідають, що у відділенні є велика потреба у функціональних ліжках, адже чи не щодня піднімати лежачих хворих за 100 кг дуже складно, особливо коли висота каталки і лікарняного ліжка різняться. З ліжком, де можна регулювати висоту, це буде робити простіше.

Медичний персонал лікарні реагував на гуманітарний вантаж з вдячністю. Дякував за допомогу і головний лікар Казюк О.В., в лікарні з її бюджетним сьогоденням – скрута, тому благодійники та спонсори чи не єдиний вихід, щоб покращити умови перебування та лікування хворих в установі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту