У міській раді обговорили відзначення свят та заходів

24 листопада в Олевській міській раді відбулась нарада за участі заступника міського голови Якова Осипчука, заступника голови районної ради Олександра Ковальчука, а також керівників відділів та установ. Були обговорені питання відзначення пам’ятних днів та найближчих свят.

Завтра, 25 листопада, вся Україна відзначає День пам’яті жертв голодоморів. В Олевську о 15:30 на площі Соборній відбудеться мітинг-реквієм. Будуть запрошені священнослужителі. Традиційно о 16:00 оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку», в рамках якої всі охочі несуть лампадки або свічки до пам’ятників жертвам. В Олевську на центральній площі відбудеться виставлення лампадок у формі хреста. Бажаючі можуть взяти участь у заході, прийшовши на площу, або запаливши свічку на своєму вікні.

1 грудня в Олевській музичній школі до Міжнародного дня людей з інвалідністю відбудеться концерт для людей з особливими потребами. В програмі заходу спектакль та музичні номери. Організатори – КУ «Олевський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» та Олевський відділ культури.

6 грудня о 14:00 в приміщенні ЦХЕТУМу відбудеться урочистий концерт, приурочений до Дня Збройних Сил України. На святі відбудеться нагородження військовослужбовців Олевщини та музичні і танцювальні номери.

21 грудня в Олевську відбудеться новорічний святковий захід для дітей пільгових категорій. До Міського будинку культури приїде цирковий колектив, який продемонструє неймовірне світлове лазерне 3D шоу. Крім того, для дітей готуються новорічні подарунки та розваги з аніматорами.

Захід відбудеться за підтримки народного депутата України Володимира Арешонкова, Олевської районної ради та райдержадміністрації, а також Олевської міської ради.

Також незабаром відбудеться обговорення святкування Дня святого Миколая та Нового року.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту