У звітному концерті Кишинського БК взяв участь актор Житомирського драмтеатру

10 квітня, на третій день Великодня, пройшов святковий творчий звіт клубних працівників с. Кишин. У фойє була представлена виставка робіт, підготовлена бібліотечним працівником Лук’янчук Т.Ю. Захід пройшов на високому рівні. За дві години концертної програми численним глядачам було представлено різнопланові номери від учасників різноманітних гуртків художньої самодіяльності.
Особливо представив себе драматичний гурток, керівником якого є директор Кишинського СБК А. В. Рабош. Учасники гуртка Кирил Чабанюк та Сергій Козловець представили численні жартівливі сценки «Чоловік вчить їздити жінку на машині», «Авіалінії», «Пасха» тощо. Сергій Халімончук перевтілювався на сцені в «Мера», «Генерального секретаря», «Лікаря» та разом з Людмилою Гайченя, Сергієм Козловцем та Володимиром Вербельчуком показали мініатюри «На чай», «Лікар та пацієнти».
Неабияку акторську майстерність продемонстрував Володимир Вербельчук, виконавши мініатюру «Монолог солдата». Володимир вже майже рік працює актором в Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги, але не забуває своїх односельчан та, по-можливості, бере участь у клубних заходах с. Кишин.
Дуже колоритними були виступи фольклорного жіночого ансамблю «Калина», які виконали пісні «Цвіте бузок», «Продай милий сиві бички».
Свої пісні дарувала відома своїм односельчанам Галина Ковальчук, а саме: «Идут года», «Мамина калина». Дуже приємно здивувала Дарья Микулинська, яка виконала пісню «Тримай» з репертуару Христини Соловій. Також бурхливі оплески викликав виступ Валентини Пишньової, яка виконала попурі на українські народні пісні.
Хлопчики з дитячого садочка «Дзвіночок» виконали танець з капелюшками. Учасниці танцювального гуртка продемонстрували танці «Дівчина-весна», «Вася –Василек».
Володимир Вербельчук та Галина Ковальчук на завершення концерту виконали фінальну пісню «Щастя, добра і любові».
Концерт підготували директор Кишинського СБК А.В. Рабош та художній керівник В.Д.Горпинич.
На заході були присутні начальник відділу культури Олевської міської ради І.В.Кльоц, головний спеціаліст відділу культури Ренкас Н.В та методист МБК І.М.Васильчук.

підготував методист МБК І.В.Васильчук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту