13 травня – День Матері

Мати – це поняття загальнолюдське, це жива душа світу, її початок і її безкінечність.

Ми всі родом з дитинства, і мама – це перша людина, яку ми зустріли на своєму життєвому шляху. І саме чарівне полягає в тому, що перша людина, яка зустрілася нам виявилась самою люблячою. Адже перший зубок, перші кроки, вперше вимовлене слово, перший раз в перший клас, перша нещасна любов – всі ці важливі моменти мама завжди були поруч зі своїми дітьми! Немає такого тягаря, який би вона не змогла понести. 

У травні, коли повертаються до рідного гнізда птахи, оновлюється природа, теплий весняний вітер приносить нам свято матері. День матері відзначається у другу неділю травня, бо це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого єдиного сина – Спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва і допомоги.

Великий німецький поет Гете писав про себе, що «від батька він має тілобудову і серйозне відношення до життя, а від матері він отримав радісне сприйняття життя і настрій для написання чогось нового».

         Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

        З нагоди Дня матері від усієї душі вітаємо всіх Мам з їх святом! Бажаємо Вам та всім Вашим рідним міцного здоров’я, взаєморозуміння, щастя та непохитної твердості родинних стосунків. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

Зі святом Вас!

 

                                                Комунальна установа «Центр соціальних служб

                                               для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради»

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту