День села Варварівка

22 вересня Варварівка відсвяткувала День села. Святкування проходило на території сільської школи.

Також на території була організована зона для дітей. Там були встановлені надувні гірки, батути, де гралася малеча.

З вітальним словом до жителів звернувся в.о. старости села Валентин Ратушинський, який привітав присутніх зі святом, висловив подяку за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут.

Привітати громаду зі святом приїхав народний депутат України Володимир Арешонков. Він нагородив подяками вокальний ансамбль «Легенда», завідуючого ФП с.Варварівка Пилипчука Анатолія, завідуючу ДНЗ Ратушишинську Ганну, пенсіонерку Існюк Євдокію, керівника КП Олевська районна друкарня Бабича Василя.

 Від Олевської міської ради Віталій Шейко подяками та грошовими преміями нагородив Ірину Рабуш, вчительку Варварівської ЗОШ, та Анатолія Бідюка, завуча Варварівської ЗОШ.

Вітав всіх жителів також настоятель церкви с. Варварівка отець Віталій.

Усі привітання супроводжувались чудовими піснями,  музичними композиціями та танцями від вокального ансамблю «Легенда», танцювального колективу «Сузір’я», Власовця Анатолія, Надії Мельник, Любові Мельник, Ольги Пюро, Вікторії Покальчук,  ансамблю із Рівненської області  «Жовті мережки», гурту «Олевчани», учнів Варварівської школи та наймолодших учасників свята – вихованців дитячого садочка «Барвінок» .

Ведучі свята від усього серця вітали щирими словами односельчан. Привітали та вручили подарунки найстаршим жителям села, подружній парі, яка відсвяткувала золоте весілля, Надії Миколаївні та Василю Миколайовичу Бабичу, парі, яка відсвяткувала срібне весілля, Світлані Миколаївні та Сергію Івановичу Вакуліну, найменшу жительку села Єву, яка народилася на День Незалежності у сім’ї Мельників Юрія та Вікторії, іменинників цього дня і тих, хто відмічає своє День народження у вересні.

Не оминули вітаннями і бійців, які захищають нас на сході України , побажали їм здоров’я, миру та довгих років щасливого життя.

Також привітали багатодітних родин, матерів, яким присвоєне почесне звання Мати-героїня та ін.

Окрім концерту жителі та гості свята могли скуштувати смачну козацьку юшку. На святі були також представлені вироби майстринь та смачні страви господинь села.

Від усіх жителів села Варварівка була висловлена подяка спонсорам за надання фінансової допомоги у проведенні свята Дня села Петру Осипчуку, Віталію Шейку, Петру Козловцю, Аллі Гаврилюк, Володимиру Катинському, Олександру Коцупатрому, Миколі Смику та Станіславу Бідюку.

Також велику подяку висловили людям, які допомогли організували чудове свято: Віталію Шейку, Валентину Ратушинському, Станіславу Бідюку, Ларисі Давидюк, Ірині Рабуш, Ганні Ратушинській, Вікторії Коц, Ларисі Хоменко, Ірині Федорчук.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту