Представлення директора Кишинської ЗОШ

3 жовтня заступник міського голови Яків Осипчук разом з заступником начальника відділу освіти, молоді і спорту Олевської міської ради Аллою Гаврилюк представили педагогічному колективу нового директора Кишинської ЗОШ.

Ним став Сергій Кравченко, який раніше працював вчителем в Кишинській ЗОШ. Педагогічний стаж Сергія Петровича 24 роки, 22 з яких він працює в Кишинській школі.

Це перший директор школи в Олевській громаді, якого було обрано шляхом проведення конкурсу, а не призначено відділом освіти.

Яків Осипчук привітав Сергія Кравченка з новою посадою, вручив печатку і зазначив: “Сергій Петрович – це людина, яка має дуже гарний досвід роботи в навчальному закладі. Я бажаю, щоб під новим керівництвом заклад розвивався і я впевнений, що новий директор, сповнений сил та енергії, спільно з прекрасним і дружнім колективом зможе зробити школу ще кращою».

  Алла Гаврилюк також привітала новообраного директора, побажала успіхів, натхнення та наполегливості у роботі. Також подякувала заступнику директора школи Галині Ковальчук за те, що вона старанно та успішно виконувала свої обов’язки.

Сергій Петрович подякував за привітання та звертаючись до колективу виразив подяку за підтримку і віру в нього, та запевнив, що разом із прекрасним педагогічним колективом справляться із всіма поставленими цілями і завданнями.

Яків Осипчук також повідомив, що згідно контракту директор призначається терміном на 2 роки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту