Ольга Пилипчук отримала літературну відзнаку за збірку «Ангели в бронежилетах»

12-13 жовтня у місті Коростень відбулось ХІІ всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Просто на Покрову». Мета фестивалю — пропаганда сучасної української літератури, залучення до написання творів молоді та обмін думками. Щороку також друком виходить однойменний літературно-мистецький альманах.

12 жовтня відбулась презентація творів юних поетів та прозаїків під час акції «Література свіжого повітря». Наступного дня до заходу приєднались митці з України та закордону. Традиційно бажаючі відвідали музей-хату Василя Юхимовича у с. Сингаї.

Завершилась конкурсна програма учасників всеукраїнського літературно-мистецького свята «Просто на Покрову» надвечір нагородженням переможців свята та виступами творчих колективів міста. Цього року літературні відзнаки імені Валерія Нечипоренка вручили двом лауреатам, премію імені Василя Юхимовича отримало 5 авторів.

Серед переможців – почесний житель міста Олевськ Ольга Пилипчук за збірку «Ангели в бронежилетах». Вона отримала літературну відзнаку імені Василя Нечипоренка.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту