Відбувся конкурс учнівських проектів до Дня місцевого самоврядування

Відповідно до розпорядження міського голови Олега Омельчука №295 від 01.11.2018 р., відбувся конкурс учнівських проектів до Дня місцевого самоврядування. Про проведення відповідного конкурсу були проінформовані в.о. старост сіл громади, відділ освіти, а також інформація була оприлюднена на офіційному сайті міської ради.

 Нажаль, учнями загальноосвітніх закладів Олевської міської об’єднаної територіальної громади було подано тільки 5 заявок, серед них: учениці Олевської гімназії Юлія Мосейчук (10 клас) з проектом «Олевськ у Книзі рекордів України» та Валерія Русанова (9 клас) з проектом «Цікаві та корисні зимові канікули для всіх», учениці Лопатицької ЗОШ Софія Ничипорчук та Софія Тимощук (9 та 10 клас) з проектом «Джерела краси та молодості біля Лопатич» й Ірина Ходюк (11 клас) з проектом «Реконструкція стадіону у с. Лопатичі», а також учениці Зольнянської ЗОШ Ольга Зимухова і Світлана Павлюк з екологічним проектом «Дбаємо про навколишнє середовище».

Найкращі проекти визначало компетентне журі у складі: керуючого справами виконавчого комітету міської ради Юрія Русина (голова журі), заступника директора з виховної роботи Олевської гімназії Тамари Заруби, начальника відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олега Ковальчука, начальника відділу культури Ірини Кльоц.

Переможці конкурсу будуть оголошені та нагороджені під час урочистих заходів до Дня місцевого самоврядування, що відбудуться 7 грудня. В подальшому відбудеться реалізація проектів-переможців. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту