Нарада з питань розвитку фізкультурно-спортивного руху в Олевській ОТГ

14 березня у актовій залі міської ради відбулась нарада з питань розвитку фізкультурно-спортивного руху в Олевській ОТГ. Участь у нараді взяли: міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук , Яків Осипчук та Сергій Мельник, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк та керівники структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту Олевської ОТГ.

Першим розглянули питання, що стосується проведення спортивно-масових заходів та їх фінансування. В ході обговорення розглядались пропозиції щодо необхідних обсягів фінансування на спортивні заходи, підходи до розподілу коштів між видами спорту з урахуванням їх пріоритетності та результатів.

Щодо підготовки футбольних полів до Відкритої першості  Олевської ОТГ та Першості Житомирської області з футболу Володимир Рабош додав,що з початком реконструкції стадіону «Колос» не можливо буде проводити футбольні матчі і єдине поле в ОТГ, яке прийме Федерація футболу – це поле в с. Жубровичі, тому його потрібно привести до відповідних норм.

Також обговорювали питання, що стосується реконструкції покрівлі та спортивного залу Олевської ДЮСШ. Міський голова Олег Омельчук дав вказівки заступнику Сергію Мельнику визначити загальну вартість заміни покрівлі.

Директор Олевської ДЮСШ боротьби  Володимир Попков розповів про спортивний зал ЦХЕТУМу, в який перейшли тренуватись у 2018 році : «Вже проведено багато турнірів для дітей. Від відвідувачів тільки хороші відгуки про спортивний зал, але єдине що не вистачає – це теплої води, щоб після тренувань спортсмени могли прийняти душ». Сергій Мельник додав, що вже по ЦХЕТМу  розробляється проект для підведення водопостачання.

Також учасники наради обговорили такі питання: проект реконструкції стадіону, проект реконструкції покрівлі та спортивної зали Олевської ДЮСШ, розширення штатної чисельності ГО «Олевської МО ВФСТ «Колос».

За результатами наради прийнято рішення сформувати пропозиції спортивних федерацій, фізкультурно-спортивних товариств стосовно потреб на 2019 рік, а всі нагальні питання заступники міського голови взяли під контроль для подальшого їх вирішення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту