Фольклорний колектив «Чарівниці» з с. Покровське посів перше місце на «EURO FOLK 2019». Відео

23-24 березня в місті Вінниця відбувся Національний чемпіонат України з фольклору «EURO FOLK 2019». Олевську громаду представляв народний фольклорний колектив «Чарівниці», а саме: Валентина Шмат, Ніна Скуратівська, Світлана Яценко, Євдокія Шмат, Варвара Громадська, Валентина Примак, Любов Пархомець, а також керівник колективу, хормейстер-баяніст Степан Яценко.

Колектив з Олевщини виконували пісні «Калина-малина» та «Не сіяла, не орала». Майстерне виконання оцінили судді – фольклорний колектив «Чарівниці» посів перше місце у номінації «Автентичний спів».

Колектив «Чарівниці» висловлює щиру подяку Павлу Осипчуку, Олегу Юрковцю, Володимиру Халімончуку, Сергію Басюку, Сергію Грищенку, Світлані Басюк, Вадиму Кацову, Катерині Налапко, Валерію Басюку, Володимиру Налапку, Світлані Примак за фінансування поїздки і участі колективу у фестивалі; депутату обласної ради Олегу Казюку за надання транспорту, водієві Руслану Павленку, а також начальнику відділу культури Ірині Кльоц та в.о. старости с. Покровське Надії Басюк за підтримку ініціативи взяти участь у чемпіонаті у Вінниці.

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту