Міська рада успішно здала в оренду приміщення в с.Лопатичі та с.Кишин

 Відкрито та прозоро 08.04.2019 року відбувся конкурс на право оренди майна, що належить до комунальної власності Олевської міської ради Житомирської області:

   –  приміщення в нежитловій будівлі лазні, загальною площею – 13,4 м2, за адресою: вул.Гагаріна, 61Л, с.Лопатичі, Олевського району, Житомирської області – переможцем конкурсу став ФОП Романчук Анатолій Васильович;

   –  приміщення в нежитловій будівлі, яка перебуває на балансі відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради, загальною площею – 30,0 м2, за адресою: вул.Житомирська, 65, с.Кишин, Олевського району, Житомирської області – переможцем конкурсу стала ФОП Біленька Світлана Іллівна.

Згідно оприлюдненого оголошення, до міської ради надійшли конверти, завірені на місці склеювання підписом заявника з позначкою «На конкурс», з прошнурованими та пронумерованими документами разом з описом та конкурсною пропозицією. У присутності конкурсної комісії з питань оренди, відчуження комунального майна і конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності та учасників конкурсу було відкрито конверти з пропозиціями.

Управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності міської ради вкотре доводить свою ефективність в роботі. Якісно проведена підготовча робота до публічного конкурсу дозволила залучити до міського бюджету додаткові кошти. Разом з тим, команда фахівців Олевської міської ради буде й надалі впроваджувати заходи щодо раціонального використання комунального майна.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту