Зірковий концерт в Олевську. Відео

Нещодавно жителі та гості Олевської міської об’єднаної територіальної громади мали змогу насолодитися концертом відомих зірок естради та кіно. Захід відбувся в рамках акції «Відродження флоту починається з відродження корабельного лісу».

У концертному залі Олевського ЦХЕТУМу виступили не лише гравці ФК «Маестро», а й олевські учасники художньої самодіяльності.

Ведучими вечора були шоумени Юрій Іванисько та Олександр Селіхов, які неабияк запалили публіку. Для присутніх співали: учасник Національного відбору «Євробачення-2019» Денис Мусаєв, лідер гурту «NRavitsa Planet» та блогер Іван Марунич, двократний переможець телешоу «Караоке на Майдані» Артем Кай та заслужений артист України Олександр Павлік. Комедійні номери представляли резиденти телешоу «Мамахохотала» Олексій і Ігор Рева.

Зірки не лише виконували концертну програму, а й з задоволенням заохочували до комунікації присутніх в залі.

До слова були запрошені голова Асоціації ветеранів Військово-Морських Сил України, віце-адмірал Сергій Гайдук та заступник міського голови Олександр Ніколайчук.

На завершення концерту, зірки виконали фінальну пісню разом, де вже до учасників концерту долучилися зірка телесеріалу «Кріпосна», актор Олексій Яровенко, переможець телешоу «Україна має талант-4» Михайло Дубель (Double Life) та інші.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту