В міській раді обговорили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та інші заходи

16 квітня відбулась нарада за участі заступника міського голови Якова Осипчука щодо проведення заходів до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Міжнародного дня пам’яті про чорнобильську катастрофу.

На нараді також були присутні заступник голови районної ради Олександр Ковальчук, начальник відділу культури Ірина Кльоц, голова ради ветеранів, війни та праці Валентина Корнійчук, директор Олевської Централізованої бібліотечної системи Лідія Сібірьова, директор Олевського міського будинку культури Павло Халімончук, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк,  заступник військового комісара по територіальній обороні Володимир Ушко.

Захід до Міжнародного дня пам’яті про чорнобильську катастрофу відбудеться 26 квітня о 9:00 в Олевській музичній школі.

8 травня, в День пам’яті та примирення, відбудеться покладання квітів до могил безіменним солдатам, пам’ятників воїнам, партизанам.

9 травня відзначатиметься День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні мітингом, виступами та номерами від місцевих учасників художньої самодіяльності. Детальний план заходів буде оприлюднений пізніше.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту