Випускний бал у ЗДО “Струмочок”

Випускне свято в дитячому садку – це важлива подія не тільки для дітей, а й для їх батьків, адже це свято, де дітки прощаються з дитинством.

28 травня у ЗДО №10 «Струмочок» пройшов випускний бал групи «Промінчик». Свято проходило у фойє будинку культури, де працівники садочка яскраво прикрасили приміщення. Скрізь можна було побачити безліч повітряних кульок, квітів та яскраву фотозону.

Чарівні дівчатка у святкових сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки, адже вони так чекали та готувались до цього дня.

На святі випускники співали пісні про садочок, про Україну, розказували вірші, танцювали та жартували. Але найбільш хвилюючим та оригінальним був танець діток з їхніми мамами.

Дітей та їх батьків із святом привітала завідуюча дитячим садочком Ніна Ковальчук.

Батьки діток подякували колективу ЗДО «Струмочок» за гарне та достойне виховання їх дітей та за те, що допомагали їхнім дітям кожного дня, крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому. 

Свій перший свій випускний бал дітки не забудуть ніколи. Чудове свято прощання з дитячим садочком надовго залишиться в серцях вихованців ЗДО «Струмочок».

Наприкінці випускного свята кожна дитина отримала в подарунок іменний пряник, книжку розмальовку та квітку із кульок.

Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту