Відбувся другий конкурс костюмів в рамках святкування «Week-end в Олевську»

Вже вдруге в Олевську під час святкування «Week-end в Олевську» був проведений конкурс костюмів серед школярів громади.

Переможці визначалися у двох вікових категоріях від 10 до 13 та від 14 до 16 років. Загалом у конкурсі взяли участь 28 учасниць. Також свої «костюми Чорниці» цього року мали змогу показати вихованці садочків.

Для оцінки виступів учасниць було сформовано компетентне журі до якого входили: президент «Благодійного фонду Серія Пашинського» Руслана Пашинська, заступник директора з виховної роботи Олевської гімназії, організатор конкурсу Тамара Заруба, начальник відділу культури Ірина Кльоц, директор краєзнавчого музею Анна Вжесінська, начальник управління земельних відносин міської ради Наталія Біленць, начальник бухгалтерського обліку і звітності міської ради Віра Дорош, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради Роман Стафійчук, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк та методист Олевського ЦХЕТУМу Євгенія Гур’єва.

Перший вихід учасниць був у костюмах з древлянськими мотивами. Другий – у костюмах до свята Чорниць.

Всі, без винятку, учасниці показали старанно зроблені костюми. Своєю красою, артистизмом вони вражали всіх присутніх глядачів.

Юлія Савченко і Роксолана Сапожнікова

Для нагородження у номінаціях на сцену були запрошені спонсори та організатори конкурсу: міський голова Олег Омельчук, президент «Благодійного фонду Сергія Пашинського» Руслана Пашинська, заступник директора з виховної роботи Олевської гімназії Тамара Заруба, голова Аграрної партії Володимир Федоренко та директор салону краси «Людмила» Людмила Полигач.

Всім учасникам Руслана Пашинська вручила сертифікати на придбання товарів в магазині «Шкільний базар», а переможцям у номінаціях – грошові нагороди. Володимир Федоренко двом конкурсанткам вручив подарунки, а наймолодшим учасникам подарував солодощі. Від косметичної фірми «Unice» Людмила Полигач подарувала чотирьом дівчатам косметичні засоби.

Тож, у молодшій віковій категорії (10-13 років) призові місця посіли:

І місце – Євгенія Потапчук (с. Лопатичі);

ІІ місце – Олександра Рябой (м. Олевськ);

ІІІ місце – Ксенія Черних (м. Олевськ).

У старшій віковій категорії (14-16 років) призові місця посіли:

І місця – Юлія Савченко і Сапожнікова Роксолана (м. Олевськ);

ІІ місце – Віта Ничипорчук (Олевськ);

ІІІ місце – Анна Філімончук (с. Жубровичі).

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту