Фестиваль вуличної музики в рамках «Week-end в Олевську». Відео

В рамках святкування «Week-end в Олевську» відбувся фестиваль вуличної музики. Такий захід в місті організовується вже втретє, втім, цього року на олевчан та гостей міста чекало щось нове.

Цього року на вже традиційний Week-end до нас завітали артисти з Києва. Серед них артисти ансамблю «Luna Ensemble», Олена Арбузова, гурт «Гарнограй», Brass–Band, Павло Глотов, Анастасія Лук’яненко, Олександр Горбунов, Jazz–Band, струнний квартет та камерний оркестр. Чарівну класичну музику можна було почути на п’яти локаціях: кафе «Brooklyn», зона відпочинку біля скульптури оленя, кафе «Гетьман», сквер в центрі міста та площа Соборна.

Завершилось свято у міському Будинку культури. Там з головної сцени можна було почути концерт класичної музики. Диригент – наш земляк, хормейстер-постановник Національного театру оперети Сергій Нестерук. У МБК до виконавців доєднався ще один наш земляк Олексій Халімончук.

Глядачі з оваціями зустрічали кожну композицію, а на завершення концерту стоячи вітали виконавців оплесками. Привітати талановитих гостей на сцену вийшов керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин. Він висловив своє захоплення прекрасним виконанням і наголосив, що концерт такого формату в Олевську вперше.

Натомість, диригент оркестру Сергій Нестерук подякував міській раді за організацію, особливо міському голові Олегу Омельчуку, а також висловив вдячність організатору свята Тамарі Зарубі, своїм друзям, які прийшли його підтримати, всім глядачам і, звісно, музикантам.

Від Олевської міської ради артисти отримали квіти та сувенірну продукцію, натомість вони порадували глядачів ще однією композицією «на біс».

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.










Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту