Відбулось друге засідання Комісії з питань визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету

7 серпня відбулось друге засідання Комісії з питань визначення напрямів та об’єктів, на які у 2019 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету.

На початку засідання присутні розглянули кандидатур та визначили список дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа для формування пропозицій стосовно потреби для отримання грошової компенсації для придбання житла.

Голова комісії Яків Осипчук запропонував внести до списку осіб з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, яким у 2019-2020 рр. виповниться 23 роки.

Спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Ніна Бородавко повідомила, що згідно черги під дану категорію підлягають 12 осіб, які перебувають перші в списку згідно поданих рішень виконавчих комітетів.

Наступним присутні члени комісії визначили потребу у призначенні грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для осіб з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, з метою придбання житла для 12 осіб на загальну суму 3 874 752 грн.

Ніна Бородавко додала, постановою передбачено, що вартість компенсації на придбання житла повинна становити 31м2. За наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України по Житомирській області вартість 1 м2 житла становить 10416 грн, тобто за цієї вартості буде виплачуватись компенсація.

Комісія вирішила затвердити потребу у призначені грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для осіб з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, з метою придбання житла та винести на розгляд виконавчого комітету Олевської міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту