Нагороди, день народження та урочистості – відкриття фестивалю «Стежками Тараса Боровця»

З 6 по 8 вересня в Олевській громаді проходив ІІ відкритий Всеукраїнський патріотичний фестиваль учнівської молоді «Стежками Тараса Боровця». Цього року кількість учасників збільшилась – на урочищі «Хутір Радоробель» розмістилися 20 таборів. Серед них є учні з 16 шкіл Олевської ОТГ та з 5 шкіл інших районів.

По приїзду всі команди реєструвалися, отримували детальну програму фестивалю і буклети. Також для кожного учасника була підготовлена сувенірна продукція – фірмовий значок фестивалю. Всі команди отримали їжу, а також всі були забезпечені питною водою та дровами.

У п’ятницю, 6 вересня, відбулось урочисте відкриття фестивалю. Перед сценою вишикувались учні Дружбівського НВК, Жубровицької ЗОШ, Замисловицької ЗОШ, Зубковицької ЗОШ, Кам’янської ЗОШ, Кишинської ЗОШ, Копищенської ЗОШ, Лопатицької ЗОШ, Майданської ЗОШ, Новоозерянського НВК, Олевської гімназії, Олевської ЗОШ №2, Олевської ЗОШ №3, Покровської ЗОШ, Тепеницької ЗОШ, Хочинської ЗОШ, Балашівської ЗОШ, Лугинської ЗОШ №2, Лугинської гімназії, а також Романіської гімназії та Врублівської ЗОШ, які брали участь як збірна команда.

Право підняти Державний Прапор України та прапор фестивалю було надано переможцям Першого фестивалю – учням Лопатицької школи Софії Тимощук та Назару Харипончуку.

Міський голова Олег Омельчук привітав всіх учасників фестивалю, побажав їм наснаги, волі до перемоги та цікаво і з користю провести час. В цей день один з учасників фестивалю, учень Майданської школи, святкував свій день народження. Міський голова привітав іменинника і вручив йому подарунок.

На урочистому відкритті також був присутній заступник голови Житомирської обласної ради, депутат Сергій Крамаренко. Він також привітав всіх присутніх і вручив грамоти Житомирської обласної ради та сувенірні годинники міському голові Олегу Омельчуку та його заступнику Олександру Ніколайчуку.

Від Міністерства молоді та спорту України і мистецького об’єднання «Глечик» кожна команда отримала буклети з інформацією про інші фестивалями нашої країни.

Після завершення урочистого відкриття фестивалю розпочався конкурс патріотичної пісні.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту