На Олевщині привітали захисників України

11 жовтня у Олевському будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва на які зібрались почесні гості, військовослужбовці, учасники АТО, працівники підприємств і установ міста, ветерани та молодь.

Зі святами усіх присутніх привітав заступник міського голови Яків Осипчук і побажав здоров’я, миру та злагоди у родинах.

Від Олевської міської ради Яків Миколайович вручив грамоти та грошові нагороди начальнику відділення зв’язку та інформатизації-начальнику радіостанції Олевського районного військового комісаріату Житомирскої обл.., старшому прапорщику Віктору Куницькому та водію відділення забезпечення Олевського районного військового комісаріату Житомисркьої обл., сержанту військової служби за контрактом Миколі Мельнику.

Привітати захисників України завітав також народний депутат України Володимир Арешонков, який  висловив слова щирої вдячності всім, хто захищав і захищає рідну землю. Також Володимир Юрійович вручив подяки народного депутата та грошові премії  учасникамАТО: Ігорю Дорошенку, Анатолію Існюку, Олександру Бочковському, Юрію Цаплінському та Миколі Кочину.

До привітань також долучився лейтенант Ігор Гергало, який привітав присутніх зі святом, подякував захисникам за терпіння та мужність проявлені під час захисту України, а також вручив відзнаки.

Слова вдячності захисникам висловлювали учні Олевської ЗОШ №3.

В холі будинку культури працівниками бібліотеки було організовано тематичну виставку книг, а також фотографії наших захисників, які загинули в АТО.

Святкову концертну програму для присутніх підготували: Ігор Васильчук, Павло Шинкар, ансамбль «Калиновий цвіт», Олексій Богутський, Аліна Головенко, інструментальний ансамбль «Фаворит»  та Тетяна Павлушенко та вихованці ЦХЕУМу.

По завершенню урочистого заходу працівниками Олевського районного військового комісаріату було приготовлено смачну кашу, яку змогли спробувати усі бажаючі.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту