У ЦХЕТУМі відбувся урочистий захід до Дня працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства – це професійне свято тих, хто присвятив своє життя сільськогосподарській галузі. Тому 15 листопада у ЦХЕТУМі відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

Трудівників полів, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, аграріїв, працівників харчової і переробної індустрії вітали заступник міського голови Олександр Ніколайчук, заступник голови районної ради Олександр Ковальчук та керівник апарату Олевської РДА Леонід Котвицький. Присутнім працівникам сільського господарства побажали гарних врожаїв, міцного здоров’я, достатку, добробуту у родинах, а також висловили вдячність за нелегку повсякденну працю.

У свою чергу за чудові привітання керівництву вручили запашний коровай.

З нагоди професійного свята від Олевської міської ради грамоти та грошові нагороди отримали здавачі молока сіл Жубровичі, Лопатичі, Зольня, Сердюки, Ковалівка та Кам’янка: Оксана Зарудна, Лариса Кривой, Галина Романчук, Сергій Тимощук, Оксана Сичова, Катерина Горпинич, Ніна Сорока, Павлина Петрович, Надія Козачок та Володимир Джусь.

Від Олевської РДА та районної ради кращі працівники сільськогосподарської галузі також були відзначені грамотами та грошовими преміями.

Начальник відділу агропромислового розвитку РДА Володимир Михайленко також привітав присутніх зі святом та висловив слова вдячності всім тим, хто пов’язав своє життя з сільським господарством.

Упродовж всього урочистого заходу музичні вітання та хороший настрій дарували: гурт «Олевчани», ансамбль «Калиновий цвіт», Тетяна Павлушенко, Ігор Васильчук, Олена Волощук та ін.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту