Урочистий захід до Дня місцевого самоврядування

У п’ятницю, 6 грудня, відбувся урочистий концерт, присвячений Дню місцевого самоврядування. У концертному залі Олевського ЦХЕТУМу зібрались всі, хто має професійне відношення до свята.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі та з нагоди Дня місцевого самоврядування міський голова Олег Омельчук вручив подяки міської ради та грошові премії: заступнику міського голови Сергію Мельнику, начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності Вірі Дорош, начальнику юридичного відділу Андрію Кравченку, керівнику ЦНАП Лесі Павленко, виконуючим обов’язки старости сіл громади Олександру Корнійчуку, Анатолію Хомутоському та Інні Чорній; спеціалістам загального відділу Вікторії Загоровській та Аллі Барановській, спеціалістам управління земельних відносин Юлії Беляєвій, спеціалісту сектору кадрової роботи Любові Ковальчук, спеціалісту відділу ЖКГ Ніні Бородавко, спеціалісту юридичного відділу Ірині Бабич, спеціалісту економічного відділу Олені Іванченко, спеціалісту фінансового відділу Тетяні Вакуліній, спеціалісту бухгалтерського обліку та звітності Сергію Федорчуку, системному адміністратору Віктору Костинському, оператору комп’ютерного набору Юрію Ковалінському, технічному працівнику Галині Тарасюк.

Вручив міський голова грамоти та грошові премії працівникам міської ради, які посіли перші місця у спортивних змаганнях. Як проходили змагання та хто переміг читайте на нашому сайті: http://olevsk-gromada.gov.ua/2019/12/03/z-nagody-dnya-misczevogo-samovryaduvannya-vidbulys-sportyvni-zmagannya/ .

Привітати присутніх завітали на свято й заступник голови райради Олександр Ковальчук та керуючий справами апарату Олевської РДА Леонід Котвицький. Вони вручили грамоту та грошову винагороду в.о. старости села Юрове Ігорю Талаху. Секретар ради Віталій Шейко привітав Олександра Станіславовича від міської ради з днем народження, який він відзначав цього дня.

Також в рамках урочистої програми відбулось вручення подяк, грамот та грошових премій учасникам конкурсу проектів озеленення та ландшафтного дизайну і фестивалю стартапів «Є ідея». Про це – вже незабаром на нашому сайті.

Настрій для присутніх дарували вихованці та викладачі ЦХЕТУМу, хореографічні колективи «ТІП-ТОП» та «Сузір’я», виконавці МБК, місцеві колективи.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту