Відкриття головної ялинки міста

Традиційно в День Святого Миколая в Олевську організовується свято – відкриття головної ялинки міста. На площі Соборна зібралась велика кількість місцевих мешканців та гостей міста, всі очікували головної події дня.

Перед початком заходу в центрі міста було організовано учнівський ярмарок, де можна було придбати смаколики. А вже о 16:00 годині всіх на площі зустрічав Святий Миколай.

Від Олевської міської ради присутніх привітав зі святом заступник міського голови Олександр Ніколайчук. Він побажав всім миру, родинного затишку та здійснення мрій.

Запалили вогні новорічної ялинки під гучні заклики дітлахів. Головна новорічна ялинка міста вражає своєю красою. Не менш приємним є те, що це живе дерево, що росте прямісінько в центрі міста. Прикрашені й інші локації площі Соборна. Зокрема, припав до душі олевчанам святково прикрашений ілюмінацією сквер в центрі міста.

Під музичний супровід дітки танцювали навколо ялинки та підспівували. Не забували спілкуватися зі Святим Миколаєм. Діток розважали й казкові герої: вони гралися, танцювали та охоче фотографувалися з усіма бажаючими. Також Святий Миколай дарував діткам цукерочки.

На заході чергував поліцейський патруль, щоб запалення вогнів новорічної ялинки відбулось зі збереженням всіх заходів безпеки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту