Олевська ОТГ у проекті «Децентралізація та реформа культурних послуг»

Як повідомлялось раніше, Олевська громада обрана для участі в проекті «Децентралізація та реформа культурних послуг» , який проводиться громадською організацією Товариство дослідників України, за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC), у співпраці з Міністерством культури, молоді та спорту України та Асоціацією об’єднаних територіальних громад.

Проект орієнтований на розробку нової політики у сфері управління культурою, а також запровадження нового підходу у наданні якісних та доступних культурних послуг на рівні територіальних громад.

Сьогодні, 26 грудня, до Олевська завітав керівник програми розвитку міст Анатолій Мельничук. В актовому залі Олевської міської ради він зустрівся з міським головою Олегом Омельчуком, його заступником Олександром Ніколайчуком, начальником відділу культури Іриною Кльоц, спеціалістами відділу економіки Олександром Новаком та Юрієм Халімончуком.

«Ми б хотіли за допомогою хороших спеціалістів відпрацювати ту модель, яка ефективно працювала б у нашій громаді та щоб якісно надавались послуги», – зазначив міський голова Олег Омельчук.

Пізніше керівник програми розвитку міст Анатолій Мельничук та начальник відділу культури Ірина Кльоц відвідали заклади культури у селах громади.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту