Відбувся різдвяний концерт Свято-Миколаївського храму

10 січня, вже традиційно в Міському будинку культури відбувся різдвяний концерт, який організовують священнослужителі та прихожани Свято-Миколаївського храму.

У фойє Будинку культури  була розміщена новорічна ярмарка, де кожен мав можливість  придбати солодощі та церковні атрибути.              

Зал був переповнений, всім навіть місця не вистачило, багатьом людей довелося стояти, але це не заважало поринути в святкову атмосферу, адже як завжди програма була надзвичайно цікавою.

Як і в минулому році на свято приїхав протоієрей Іван Налапко із Черкащини, який привітав усіх зі святом Різдва Христового, побажав миру, добра та  благополуччя. 

На захід також завітали міський голова Олег Омельчук, який привітав присутніх зі святом, а родині Сяських Сергію Михайловичу та Зінаїді Іванівні вручив відзнаку за ваговий внесок у духовне виховання населення громади, організацію благодійних заходів та з нагоди 10 річниці служіння в Свято-Миколаївській церкві.

Олександр Ковальчук також виступив зі словами привітання та вдячності, а також вручив подяку та подарунок родині Сяських.

Концертна програма як зажди була на високому рівні, участь у святковому заході взяли церковні хори, а також вихованці дитячої недільної школи при Свято-Миколаївському храмі. 

Щире захоплення слухачів викликали відомі композиції, різдвяні колядки, зокрема всесвітньовідомий «Щедрик»  українського композитора Миколи Леонтовича.

У святкові й програмі окрім пісенних номерів були представлені постановки повчального змісту. Також захоплююче спостерігали глядачі за відеороликом про різдвяні свята та головні події, які відбулись за останні 10 років, за участю священнослужителів та прихожан Свято-Миколаївського храму.

На завершення святкового концерту всі виступаючі разом з глядачами заспівали колядку «Нова радість стала»,  а глядачі стоячи аплодували та вітали квітами організаторів та артистів свята.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту