Відзначення 31-ї річниці виведення військ з Афганістану

14 лютого в Олевську відбулись заходи з нагоди 31-ї річниці виведення військ з Афганістану. Розпочались урочистості з покладання квітів до Обеліску Слави, меморіального комплексу загиблим воїнам АТО та історичної пам’ятки воїнам-афганцям.

На бульварі Воїнів-афганців відбувся урочистий мітинг, де до слова були запрошені заступник міського голови Олександр Ніколайчук, народний депутат України Володимир Арешонков, голова Олевської РДА Лариса Хоречко та депутат обласної ради, учасник бойових дій Олег Казюк.

По завершенню мітингу в Олевській музичній школі відбувся концерт за участі викладачів закладу та дочки одного з присутніх у залі учасника бойових дій, вихованки музичної школи.

Заступник міського голови Яків Осипчук вручив подяки за мужність та героїзм, проявлені під час виконання військового обов’язку, активну громадську позицію та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Анатолію Бочковському, Олександру Дубіку та Юрію Торгонському. Від міської ради також на відповідну організацію надійшли кошти на проведення даного заходу.

Голова РДА Лариса Хоречко вручила подяку ветерану Товариства сприяння обороні України Валерію Жавіну за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Олевського району, активну участь у суспільному житті, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 70-річчя від дня народження.

Народний депутат України Володимир Арешонков вручив подяки та грошові нагороди учасникам бойових дій: Івану Макарчуку, Григорію Наумуку та Сергію Савченку за мужність, героїзм, незламність духу і відвагу, активну громадську позицію, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди 31-ї річниці виведення військ з Афганістану, а також передав кошти сім’ям двох загиблих учасників бойових дій. Також Володимир Юрійович поспілкувався з присутніми про реформи, які тривають в країні та відповів на всі поставлені питання.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту