На бюджетній комісії обговорили внесення змін до бюджету

19 січня відбулось засідання бюджетної комісії, на якому було розглянуто 15 питань. У залі були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук, Яків Осипчук, Сергій Мельник, секретар ради Віталій Шейко, голова комісії Юрій Шевчук, його заступник Ганна Кручко, депутати: Віктор Хлань, Олег Ковальчук, Микола Атанов, Станіслав Бідюк, Віктор Шапорда, начальник фінансового відділу Катерина Горпиніч, керівники установ та організацій.

Найбільш обговорюваним питанням стало внесення змін до міського бюджету, зокрема, розподіл вільного залишку. Загалом до міської ради надійшло понад 70 пропозицій на загальну суму близько 12 мільйонів гривень.

Серед тих пунктів, які погодили члени бюджетної комісії для розгляду на сесії: співфінансування будівництва гімназії, закупівля апарату УЗД для пологового відділення Олевської центральної лікарні, закупівля інсуліну, матеріальна допомога жителям громади, фінансування ремонту приміщення податкової, продовження виготовлення генерального плану села Варварівка, підвищення заробітної плати для ДЮСШ боротьби, проведення спортивних заходів та ін. На черговій сесії міської ради відповідний проект рішення буде винесений на розгляд депутатів. Детально про внесення змін до міського бюджету читайте на нашому сайті згодом.

Також традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. На цю сесію буде винесено проект рішення про надання допомоги понад 30 місцевим жителям. Більшість з них звертається за допомогою на лікування тяжких хвороб.

 Також на засіданні обговорювались питання затвердження Програми соціально-економічного розвитку ОТГ на 2020 рік, надання згоди на організацію співробітництва громад, затвердження Програми забезпечення лікарськими засобами хворих на злоякісні утворення та інші. Всі розглянуті питання будуть винесені на розгляд депутатів міської ради на чергову сесію, яка відбудеться 20 лютого.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту