Відкриття додаткової групи у Копищенському ДНЗ та інші питання сесії міської ради

13 серпня відбулось чергове засідання сесії Олевської міської ради. На порядку денному було розглянуто 42 питання включаючи «Різне».

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. До міської ради звернулося 29 жителів з проханням надати матеріальну допомогу. Більшість звернень надійшло на лікування. Загальна сума виділених коштів становить 118 000 грн. Всі присутні депутати, а також міський голова Олег Омельчук одноголосно підтримали рішення.

Розглянули присутні рішення про відкриття додаткової групи та затвердження Статуту Копищенського ДНЗ у новій редакції. Як зазначив начальник відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерій Левченко, це буде група короткотривалого перебування.

Під час сесії також розглянуто було рішення про надання дозволу на виконання робіт.

Згідно рішення дозвіл надається ТОВ «ЦФР ГРУП», на виконання робіт, а саме:

– «Виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт (заходи енергозбереження) будівлі Хочинської ЗОШ;

– «Виконання будівельних робіт «Капітальний ремонт  (заходи енергозбереження) будівлі Хочинської ЗОШ

ТОВ «Пержанська рудна компанія» на виконання робіт, а саме:

 – «Придбання меблів, портативної музичної колонки, двох принтерів для Перганської ЗОШ,

– «Капітальний ремонт ФП с.Перга;

– «Виконання будівельних робіт «Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення с.Перга;ї

ТОВ «Титан-апатитова група» на виконання робіт, а саме:

– «Капітальний ремонт системи опалення будівлі та встановлення блочної котельні Юрівської ЗОШ;

– «Придбання будівельних матеріалів та обладнання для здійснення поточного ремонту класу Юрівської ЗОШ;

– «Капітальний ремонт системи опалення будівлі та встановлення блочної котельні Юрівської ЗОШ.

Відповідне рішення депутати підтримали 18 «за».

Також погодили депутати рішення про надання дозволу на передачу основних засобів з балансу Олевської міської ради на баланс та оперативне управління відділу культури. Перелік основних засобів, що передаються: будівля столярного цеху (1957 р.в.), складське приміщення (1994 р.), електролінія (1980 р.), пилорама (2006р.), археологічна пам’ятка, колодязь (2019 р.).

Депутати прийняли рішення надати дозвіл КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» на продовження терміну дії договору оренди об’єкта нерухомості, що належить до комунальної власності Олевської міської ради, а саме: приміщення в нежитловій будівлі, загальною площею 20,3 м2, за адресою: вул. Шевченка, 12-б, с. Жубровичі. Оренда надається на термін 2 роки 11 місяців, з орендною платою, встановленою на рівні останньої місячної орендної плати, встановленої за договором, що продовжується, шляхом укладання Додаткової угоди, згідно вимог чинного законодавства.

Депутатами було погоджено рішення про встановлення пільги на оплату за користування соціальним житлом. Пільги встановлюються на оплату за користування соціальним житлом жительці с. Замисловичі (багатодітна сім’я), в розмірі 70% ( сто сімдесят гривень 82 копійки) розрахункової вартості, , до закінчення терміну дії договору.

Підтримали присутні рішення про реорганізацію методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради. Шляхом реорганізації методичного кабінету створюється КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Олевської міської ради»

Також на сесії були розглянуті питання: про надання дозволу на розстрочення сплати рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, про прийняття майна на баланс Олевської міської ради, про поновлення терміну дії договору оренди землі та внесення змін до договору оренди земельної ділянки комунальної власності, про прийняття (повернення) земельної ділянки у комунальну власність та ін.

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту