На позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянули одне питання

Сьогодні, 18 серпня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету на якому розглянули одне питання.

Присутні заслухали рішення про затвердження протоколу засідання комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2020 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На засіданні комісії, яка відбулася 17 серпня, обговорювалось питання про розгляд житлового будинку, який планується придбати для дитячого будинку сімейного типу.

Згідно розрахунку 2 984 442 грн. – гранична вартість житла. Вартість будинку, який планується придбати становить 1 960 000 грн. Комісією було вирішено подати на розгляд відповідний пакет документів обласній Комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2020 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та інших приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Членами виконавчого комітету було одноголосно підтримано дане рішення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту