В Олевську відзначили Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. 

Тож цього дня в Міському будинку культури відбувся захід з нагоди свята.

На свято завітали заступник міського голови Яків Осипчук, в. о. голови райради Олександр Ковальчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин та депутат Житомирської обласної ради Олег Казюк.

Під час заходу присутні гості побажали працівникам бібліотек творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у благородній просвітницькій справі.

Від Олевської міської ради грамоти та грошові нагороди отримали: заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Ольга Федоренко, завідувачка відділу обслуговування центральної міської бібліотеки Людмила Васильчук, завідувачка філіалу №18  с.Зольня Наталія Сорока, завідувачка філіалу №26 с. Покровське Світлана Яценко, бібліотекар І категорії центральної міської бібліотеки Віра Павленко, завідувачка філіалу №26 с. Корощине Валентина Іскра, завідувачка філіалу №17  с.Замисловичі Ніна Ширма, бібліотекар І категорії філіалі №33 с. Майдан-Копищенський  Світлана Бовкун, завідувачка філіалу №21 с.Жубровичі Олена Болюрко, бібліотекар І категорії філіалу №34 смт Новоозерянка Людмила Омелянчук.

Юрій Русин вітаючи бібліотекарів зі святом, також в подарунок передав книги «Миттєвості життя громади» для всіх бібліотек  громади.

Яків Осипчук у своєму виступі передав вітання від народного депутата України Андрія Пузійчука та подарунки від нардепа книги для всіх бібліотечних установ громади, а також шкільних бібліотек.

Також кращі працівники бібліотечної справи, які брали участь у онлайн конкурсі «Моє село – частина моєї України» були відзначені подяками ти грошовими нагородами від депутата Житомирської  облради Олега Казюка.

До вітального слова долучились і присутні гості почесний громадянин міста Олевськ Василь Бабич та представник ДП «Олевський лісгосп АПК», який подарував бібліотекам книжки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту