На Житомирщині щоденно збільшується кількість хворих на COVID-19

Кількість захворювань на COVID-19 зростає, і це відбувається у всіх країнах Європи. Наприклад, у Франції, Німеччині та Італії кількість захворювань сягає понад 40 тисяч за добу.  В Житомирській області за минулу добу   зареєстровано 398 нових лабораторно підтверджених випадків. В Олевському районі наразі 107 активних хворих на COVID-19.

З 2 листопада до червоної зони потрапляють м. Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Малин, Коростенський, Лугинський, Ємільчинський, Овруцький та ряд інших районів області. Перехід до червоної зони означає:

– заборона навчальних закладів; 

– заборона  громадського транспорту;

– заборона роботи закладів культури;

– заборона діяльності кафе та інших розважальних закладів.

«Помаранчевий» рівень встановлено у Житомирській області у: Баранівському, Брусилівському, Коростенському, Малинському, Новоград-Волинському, Олевському, Пулинському, Радомишльському, Ружинському, Хорошівському районах.

Статистичні показники свідчать про стрімке поширення захворювання  та для того, щоб медична  система була здатна надавати допомогу Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області просить всіх громадян ставитися до епідемії серйозно та дотримуватися протиепідемічних правил: носити маску, тримати соціальну дистанцію, уникати місць масового скупчення людей та  
користуватися антисептиком .

З метою зменшення циркуляції збудника в колективах, при появі симптомів ГРВІ у працівників або членів його сім’ї – варто негайно вжити заходів щодо самоізоляції та зателефонувати до сімейного лікаря.
Бережіть себе та своїх близьких!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту