ІНФОРМАЦІЯ про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості, що належать до комунальної власності Олевської міської ради, який відбувся 17.11.2020 року.

          Для проведення незалежної оцінки:

 

  • Приміщення в нежитловій будівлі навчального корпусу Олевського міжшкільного навчально-виробничого комбінату, загальною площею – 52,2 м2, за адресою: 11002, вул. Пушкіна, 9, м.Олевськ, Житомирської області, з метою визначення ринкової вартості об’єктів, які підлягають передачі в оренду, переможцем визнано суб’єкт оціночної діяльності – Житомирську товарну агропромислову біржу, на таких умовах: вартість послуг з оцінки – 1 300,00 грн., термін виконання – 5 днів.

Балансоутримувач: Відділ освіти, молоді та спорту Олевської міської ради.

 

  • Приміщення в нежитловій будівлі, загальною площею – 7,0 м2, за адресою: 11036, вул. Національного визволення, 54-б, с.Майдан, Коростенського району, Житомирської області, з метою визначення ринкової вартості об’єктів, які підлягають передачі в оренду, переможцем визнано суб’єкт оціночної діяльності Житомирську товарну агропромислову біржу, на таких умовах: вартість послуг з оцінки – 1 300,00 грн., термін виконання – 5 днів.

Балансоутримувач: Олевська міська рада.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту