Підбиття підсумків футбольного сезону 2020 року

24 грудня в залі Олевського ЦХЕТУМ відбулась урочиста церемонія підбиття підсумків футбольного сезону 2020 року на Олевщині.

В цьому році участь у відкритій Першості Олевської ОТГ з футболу та розіграшу Кубка Олевщини взяли 12 команд: олевські «Штурм», «NG» та «Динамо», кисорицька «Спарта», жубровицький «Каменяр», тепеницький «Тризуб», лопатицький «Верес», покровський «Легіон», ФК «Сущани», білокоровицький «Явір», ФК «Радовель» та лугинський «Старт».

На команд-учасниць, призерів Першості та найкращих гравців чекали кубки, нагородна атрибутика та спортивний інвентар. Організатори Першості та ведучі програми – голова Олевської МО ВФСТ «Колос» Володимир Рабош та голова федерації футболу Олевської ОТГ Віктор Шапорда запросили на сцену нагородити номінантів сезону олевського міського голову Сергія Лисицького, секретаря міськради Сергія Мельника, заступників міського голови Василя Ковальчука, Юрія Данюка і Сергія Гончара, керуючого справами виконавчого комітету Володимира Дворецького, начальника відділу освіти, молоді та спорту Валерія Левченка, його заступника Аллу Гаврилюк, депутата Коростенської районної ради Діану Фещук та футболістів-ветеранів.

В номінації «Меценат сезону» відзнаки від Олевської міської ради та Житомирської обласної асоціації футболу отримали директор Олевського лісгоспу АПК Сергій Вовк, приватні підприємці Василь Осипчук, Микола Кочин та Валерій Гарбовський, в номінації «Спортивний репортер» – Крістіна Ковальчук та Діана Фещук. Відзначено також всіх арбітрів федерації футболу Олевської ОТГ.

Кращим воротарем сезону визнано Миколу Кур’яту («NG»), кращим захисником – Романа Сороку («Штурм»), кращим півзахисником – Михайла Олексевича («NG»), кращим нападником – Максима Хланя («Каменяр»), кращим бомбардиром – Олексія Шапорду («Динамо»). Відзначено і ветерана АТО ООС Юрія Бобровника («Каменяр»).

В номінації «Найкращий гравець» сезону 2020 року за третє місце нагороджено Максима Хланя («Каменяр»), за друге місце відзнаку отримав Віталій Попович («Штурм») і найкращим гравцем відкритої Першості визнано Михайла Олексевича («NG»).

Представники всіх команд-учасниць отримали футбольні м’ячі, команда «NG» отримала кубок та медалі за ІІІ місце, команда «Каменяр» – кубок та медалі за ІІ місце. Команда «Штурм» отримала від міського голови Сергія Лисицького Кубок чемпіона відкритої Першості Олевської ОТГ з футболу сезону 2020 року та медалі за І місце.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту