Міський голова зустрівся з директорами загальноосвітніх навчальних закладів Олевської громади

Сьогодні, 30 грудня, міський голова Сергій Лисицький разом із заступником Юрієм Данюком та начальником відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Влерієм Левченком зустрілися із директорами загальноосвітніх закладів Олевської ОТГ.

Під час зустрічі міський голова та його заступник познайомились з присутніми та розповіли про перспективні плани.

Міський голова звернувся до присутніх директорів з переконливим проханням завжди повідомляти будь-які проблеми, які виникають у навчально-виховному процесі. «Всі звернення освітян та намагання покращити умови виховного процесу і перебування дітей в шкільних стінах обов’язково будуть підтримуватись відповідно від коштів, які будуть надходити», – зазначив Сергій Лисицький.

Юрій Данюк додав: «Наша головна мета – це надання якісних освітніх послуг. Для того, щоб надавати ці послуги, ми повинні створити комфортні умови для учнів». Також заступник повідомив, що з січня плануються виїзди в кожен навчальний заклад для детального ознайомлення з навчальними процесом та вивчення всіх проблем для подальшого їх вирішення.

Користуючись нагодою Сергій Лисицький та Юрій Данюк привітали присутніх з прийдешніми новорічними святами та побажали міцного здоров’я, сімейного благополуччя та професійних успіхів.

Під час зустрічі освітяни також обговорили актуальні питання щодо якості освіти та умов праці, зокрема, мова йшла про дистанційне навчання, відвідування навчальних закладів у період  карантину.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту