В Олевську тривають роботи зі зрізання аварійних дерев на кладовищі

У наслідок снігопаду, який напередодні був в Олевську, сильний вітер та сніг повалив сухостійні дерева на території кладовища.

Сьогодні ж працівники бригади благоустрою Олевської міської ради на чолі із заступником міського голови Сергієм Гончаром проводять прибирання та зрізають аварійні та сухі дерева, які внаслідок не погоди похилились.

«На кладовищі росте багато аварійних дерев, які у будь яку мить можуть упасти і зруйнувати надмогильні пам’ятники. Тому було вирішено оперативно ті дерева які вже нахилились підв’язати та зрізати, спочатку гілки, а потім вже самі дерева», – зазначив заступник міського голови.

За його словами, проблема сухостійних та аварійних дерев на кладовищах  це проблема всієї громади, яка поступово буде вирішуватись. Але щоб ефективно вирішити її, потрібна спеціальна техніка та кошти. Крім того, при ліквідації дерев із кладовища виникає багато труднощів і особливостей. Вирубка і викорчовування дерев на кладовищі відрізняється своєю складністю, адже при виконанні робіт необхідно повністю забезпечити збереження пам’ятників та огорож.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту