В комунальній установі “Центр соціальних служб” відбулась нарада з прийомними батьками та батьками-вихователями

9 червня на базі КУ «Центр соціальних служб» відбулась нарада за участю: заступника директора, начальника відділу соціальної роботи Тетяни Помін, провідного психолога Надії Гусаревич, начальника служби у справах дітей Наталії Скумін, завідувача сектору опіки та піклування Світлани Дворецької, головного спеціаліста служби у справах дітей Коростенської РДА Ірини Верещако, заступника начальника відділу Олевського бюро правової допомоги Максима Завірського та прийомних батьків та батьків-виховтелів Олевської громади.

Під час зустрічі були розглянуті правові, соціальні, психологічні аспекти виховання дітей та надані фахові рекомендації.

Також обговорили питання влаштування, утримання та виведення прийомних дітей/дітей-вихованців, контролю за навчанням дітей, вчасного проходження щорічного медичного обстеження прийомних батьків, батьків-вихователів та їх дітей.

Максим Завірський детально пояснив про зміни у законодавстві України що стосуються безпосередньо прийомних сімей, надав рекомендації та відповів на всі питання.

Присутні активно брали участь в обговоренні проблем, задавали питання та визначали шляхи їх вирішення, ділились власним досвідом щодо виховання та утримання прийомних дітей.

Загалом нарада відбулася в затишній атмосфері, в якій спеціалісти разом із прийомними батьками-вихователями змогли обговорити питання, що виникають у процесі функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту