Міський голова привітав ветеринарних працівників із професійним святом

З нагоди 20-ї річниці Дня працівників ветеринарної медицини України сьогодні відбулося урочисте зібрання. На святкову подію разом зібрався колектив Держпродслужби, керівництво і спеціалісти лікарні ветеринарної медицини та лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.

З професійним святом працівників галузі вітали міський голова Сергій Лисицький разом із керуючим справами виконавчого комітету Володимиром Дворецьким.

Міський голова подякував працівникам ветеринарної медицини за сумлінну працю, відданість обраній справі, побажав здоров’я та миру.

«25 років я пропрацював в медицині і знаю, що це таке…коли телефонують вночі, вихідний день, свято – мусиш їхати допомагати… Людина може хоч щось розповісти, а вам потрібно опиратися тільки на свій професіоналізм, глибокі знання та досвід», – зазначив Сергій Іванович.

З нагоди свята подяки та грошові винагороди він вручив головному спеціалісту відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Аллі Власюк, начальнику Олевської районної державної лікарні ветеринарної медицини Василю Гайчені та завідувачці Олевської державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Марині Шибецькій.

Кращих фахівців також нагородили грамотами та подарунками від Головного управління Держпродслужби.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту